aanleg


Uw visitekaartje

Uw tuin is uw visitekaartje. Het eerste dat mensen zien van u, is uw tuin. Maar realiseert u zich, dat u ook de hele dag vanuit uw huis naar uw tuin zit te kijken? Waarom dan niet kijken naar iets wat helemaal uw smaak is, wat uw gevoel uitstraalt, waar u zich thuis voelt?

Uw tuin is iets persoonlijks en zo gaan wij er ook mee om. Naast smaak, spelen er uiteraard ook nog andere zaken mee als budget, gemak en ligging. Daarom komen we altijd eerst bij u langs om uw wensen te bespreken en uw tuin te bekijken.

Nieuwbouw

Woont u net in een nieuwbouwhuis en is er nog niets om uw huis heen. Dan kunnen we vanaf nul beginnen. Afhankelijk van de bodemsoort is eigenlijk alles mogelijk. Erg van belang is hoe ‘volwassen’ uw nieuwe tuin eruit moet komen te zien. Jonge bomen en planten zijn goedkoper maar geven ook een kale aanblik. Doordat wij rechtstreeks van Europa’s beste kwekers kopen kunnen we voor een scherp budget een hele volwassen tuin aanleggen. Zo hoeft u niet eerst 4 zomers te wachten totdat u ten volle van uw tuin kunt gaan genieten.

Bestaande tuin

Bent u uw huidige tuin zat? Zit u nog met de smaak van de vorige bewoners opgezadeld? Tijd voor iets anders in de tuin. Natuurlijk kunnen we uw hele tuin leeghalen. Het grote materiaal hebben we daarvoor in huis, dus dat is geen probleem. Maar bij een bestaande tuin komen sommige bomen en planten na een nieuw ontwerp veel beter tot hun recht. Het loont vaak de moeite om een paar stukken te laten staan of te verplaatsen. We bespreken het graag met u.

Hét perfecte gazon

Nooit meer maaien, niet te onderscheiden van echt en altijd een prachtige groene kleur. Met kunstgras kunt u volledig genieten van uw tuin, zonder de nadelen van gras te moeten ervaren. Kunstgras is kindvriendelijk en heeft een lange levensduur, ideaal voor als u niet veel tijd wilt besteden aan u gazon. Wij bieden een grote variatie aan mogelijkheden voor kunstgras. Wilt u weten of kunstgras iets voor u is, aarzel niet en neem contact met ons op!